Abonnementsbetingelser

Følgende abonnementsbetingelser gælder for alle digitale abonnementer købt på spisetid.dk og/eller kagetid.dk(“digitale univers”)Uanset hvilken hjemmeside du køber abonnement til, indgås aftalen med med Kagetid I/S (“Kagetid”, “vi”, “vores”). Ved køb af et abonnement accepterer du samtidigt følgende abonnementsbetingelser.


Digital adgang

Når du køber adgang til vores digitale univers er adgangen person og giver således adgang til én bruger. Adgangen er personlig og må ikke benyttes og/eller deles med andre. Hvis adgangen benyttes eller deles med andre end den der har tegnet abonnementet, er der tale om væsentlig misligholdelse.

Betaling

Prisen for adgang til vores digitale univers er hhv.DKK 29,00 og DKK 49,00 DKK. Betaling for adgang til vores digitale univers sker automatisk for den første måned, når du tegner abonnement. Derefter trækker vi den månedlige abonnementspris efter 31 dage.

Opsigelse og binding

En adgang til vores digitale univers betales forud for én måned af gangen, abonnementet løber indtil det opsiges. Hvis du ikke længere ønsker at abonnere på det digitale univers, kan du altid opsige dit abonnement. Det gørdu på “min konto” som du finder her.Vær opmærksom på, at du fortsat er bundet til indeværende måned og du kan derfor ikke kræve pengene retur for denne, men ikke vil blive opkrævet for efterfølgende måneder.

Fortrydelsesret

Når du køber et abonnement har du altid 14 dages fortrydelsesret. Hvis du ønsker at benytte dig af denne, skal du kontakte os på info@livogsimone.dk.

Kommunikation

Du er indforstået med, at Kagetid kan sende dig e-mails der berører dit abonnement. Det kan f.eks. være informationer om ændring af abonnementsbetingelser, tekniske problemer, problemer med betaling, levering m.m.

Derudover vil du i forbindelse med tegningen af abonnementet modtage informationer om dit nye abonnement, ligesom du vil modtage en bekræftelse, hvis du en dag vælger at opsige dit abonnement.

Misligholdelse

Hvis Kagetid har begrundet mistanke om, at adgangen benyttes af andre end den berettiget bruger, kan Kagetid spærre adgangen og opsige abonnementet. I dette tilfælde kan brugeren ikke kræve tilbagebetaling for den periode brugeren har været afskåret fra atbenytte det digitale univers.

Ophavsret

Alt materiale der optræder i det digitale univers tilhører Kagetid og overdrages på intet tidspunkt til brugeren.